- Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 7, 68 m² 500 € (pasho hysa)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 1 Ali Demi | Tregu Elektrik
- Location Rruga + Nr.
- pasho hysa
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 68 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 7
- Cmimi Euro
- 500 €
 JEPET ME QIRA – APARTAMENT 1+1, ALI DEMI, TIRANE
 JEPET ME QIRA – APARTAMENT 1+1, ALI DEMI, TIRANE  Kompleksi Kadiu, pjesë e Mangalem21
 Kompleksi Kadiu, pjesë e Mangalem21 Apartament i ri, modern dhe i pabanuar më parë!
 Apartament i ri, modern dhe i pabanuar më parë! I mobiluar me kujdes deri në detaje, gati për jetesë komode.
 I mobiluar me kujdes deri në detaje, gati për jetesë komode. Ndodhet në kati e 7, me dritë natyrale dhe pamje të këndshme.
 Ndodhet në kati e 7, me dritë natyrale dhe pamje të këndshme. Çmimi: 50.000 lekë/muaj
 Çmimi: 50.000 lekë/muaj Vetëm 100m nga Tregu i Ri Elektrik – zonë e qetë, e sigurt dhe me çdo shërbim pranë.
 Vetëm 100m nga Tregu i Ri Elektrik – zonë e qetë, e sigurt dhe me çdo shërbim pranë. Zgjidh rehati, stil dhe cilësi në një ambient që të bën të ndihesh si në shtëpi!
 Zgjidh rehati, stil dhe cilësi në një ambient që të bën të ndihesh si në shtëpi! Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, na kontaktoni në 0697002228
 Për më shumë informacion ose vizitë në pronë, na kontaktoni në 0697002228Cel. : 0697002228
Contact WhatsApp

Location information