• Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Ballkon Kati 6, 128 m² 550 € (Tefta tashko koco)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Location Rruga + Nr.
Tefta tashko koco
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
128 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
550
Ofrohet për qira një apartament modern 1+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe më të aksesueshme të Tiranës, pranë Pazarit të Ri, Poliklinikës, Ministrisë së Jashtme, Unazës së Madhe, Komisariatit të Policisë dhe shkollës “Ismail Qemali”.Apartamenti ndodhet në katin e 6-të të një pallati me ashensor dhe është projektuar për të ofruar funksionalitet, komoditet dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës. Organizimi i brendshëm është praktik dhe i menduar në çdo detaj, duke krijuar një ambient të ngrohtë dhe komod për banim.Pika më e veçantë e kësaj prone është veranda spektakolare prej 45 m², e cila rrethon apartamentin në tre anë dhe ofron një pamje të hapur nga Mali i Dajtit. Kjo hapësirë është ideale për relaks, ngrënie në ambient të hapur, kënd pushimi apo për të shijuar privatësinë dhe ajrin e pastër.Apartamenti ofrohet i mobiluar me stil modern, me mobilie cilësore dhe pajisje që plotësojnë çdo nevojë të jetesës së përditshme.Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, kontaktoni:IllyrianHomeTel: 069 45 35 107
Email
: [U]info@illyrianhome.al[/U]

Karakteristikat e Pronës​

• Apartament 1+1
  • Verandë 45 m² që rrethon apartamentin në tre anë
  • Pamje panoramike nga Mali i Dajtit
  • Kati i 6-të
  • Pallat me ashensor
  • Mobilim modern dhe funksional
  • Ndriçim natyral gjatë gjithë ditës
  • Vendndodhje strategjike pranë Pazarit të Ri, Unazës së Madhe, Poliklinikës, Ministrisë së Jashtme, Komisariatit të Policisë dhe shkollës “Ismail Qemali”

Cel. : 0694535107

Contact WhatsApp
Location information
address
Tefta tashko koco, Tirane, Shqiperi
Back