Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Aneks+Ballkon Kati 11, 63 m² 550 € (Kompleksi Arlis, Rruga e Dibrës)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
- Location Rruga + Nr.
- Kompleksi Arlis, Rruga e Dibrës
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 63 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 11
- Cmimi Euro
- 550 €
Me qira – Apartament 1+1 në Kompleksi Arlis, pranë Rruga e Dibrës
Jepet me qira apartament modern 1+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, me akses të shpejtë në qendër të qytetit dhe facilitetet kryesore.
Apartamenti ka një sipërfaqe prej 76 m² dhe ndodhet në katin e 11-të të një pallati të ri, ndërtim i vitit 2023, i pajisur me 2 ashensorë.
Organizimi i brendshëm:
• Sallon ndenjeje i bollshëm së bashku me ambientin e gatimit
• 1 dhomë gjumi komode
• 1 tualet modern
• 1 ballkon me ndriçim natyral
Apartamenti ofrohet totalisht i arreduar në stil bashkëkohor, gati për banim, me mobilim cilësor dhe organizim funksional që garanton komoditet maksimal.
Orientimi Perëndim mundëson ndriçim natyral gjatë pasdites dhe krijon një ambient të ngrohtë dhe të këndshëm.
Çmimi: 55,000 ALL/muaj
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : +355 686040169
Jepet me qira apartament modern 1+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, me akses të shpejtë në qendër të qytetit dhe facilitetet kryesore.
Apartamenti ka një sipërfaqe prej 76 m² dhe ndodhet në katin e 11-të të një pallati të ri, ndërtim i vitit 2023, i pajisur me 2 ashensorë.
Organizimi i brendshëm:
• Sallon ndenjeje i bollshëm së bashku me ambientin e gatimit
• 1 dhomë gjumi komode
• 1 tualet modern
• 1 ballkon me ndriçim natyral
Apartamenti ofrohet totalisht i arreduar në stil bashkëkohor, gati për banim, me mobilim cilësor dhe organizim funksional që garanton komoditet maksimal.
Orientimi Perëndim mundëson ndriçim natyral gjatë pasdites dhe krijon një ambient të ngrohtë dhe të këndshëm.
Çmimi: 55,000 ALL/muaj
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, ju lutem na kontaktoni!
Cel. : +355 686040169
Location information