Tirane, jepet me qera apartament 1+1 , 66 m² 750 € (Apartament 1+1 Qira Rr. Kajo Karafili, Qender.)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 66 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 750 €
Ofrojmë për qira një apartament të bukur 1+1 në një nga objektet më moderne dhe me cilësi të lartë në Tiranë, në Rrugën e Kavajës, në qendër të qytetit.
Karakteristikat e Objektit:
Kati dhe Strukturat: Ndodhet në një ndërtesë me 3 kate parkim dhe 8 kate zyra dhe apartamente.
Përkujdesja dhe Siguria: Objekt cilesor i mirëmbajtur me lulishte dhe shërbim roje.
Shërbime dhe Aktivitetet: Në objekt gjenden bar-restorante, zyra dhe aktivitete të ndryshme.
Avantazhet:
Vendndodhje ideale dhe qasje e lehtë në shërbime dhe aktivitete.
Administrim i shkëlqyer dhe siguri e lartë.
Përshkrimi i Apartamentit:
Sipërfaqe dhe Organizim: Apartamenti është i ndarë në një sallon me ndricim natyral, kuzhinë të hapur, një dhomë gjumi të rehatshme, ballkon të madh dhe një tualet modern.
Komoditeti: Ofron të gjithë komoditetet e nevojshme për një jetesë të këndshme dhe të rehatshme.
Ky apartament është ideal për ata që kërkojnë një ambient të mirëmbajtur dhe komod në qendër të Tiranës.
Për më shumë informacion dhe për të planifikuar një vizitë, na kontaktoni!
Cel. : 0697536146
Karakteristikat e Objektit:
Kati dhe Strukturat: Ndodhet në një ndërtesë me 3 kate parkim dhe 8 kate zyra dhe apartamente.
Përkujdesja dhe Siguria: Objekt cilesor i mirëmbajtur me lulishte dhe shërbim roje.
Shërbime dhe Aktivitetet: Në objekt gjenden bar-restorante, zyra dhe aktivitete të ndryshme.
Avantazhet:
Vendndodhje ideale dhe qasje e lehtë në shërbime dhe aktivitete.
Administrim i shkëlqyer dhe siguri e lartë.
Përshkrimi i Apartamentit:
Sipërfaqe dhe Organizim: Apartamenti është i ndarë në një sallon me ndricim natyral, kuzhinë të hapur, një dhomë gjumi të rehatshme, ballkon të madh dhe një tualet modern.
Komoditeti: Ofron të gjithë komoditetet e nevojshme për një jetesë të këndshme dhe të rehatshme.
Ky apartament është ideal për ata që kërkojnë një ambient të mirëmbajtur dhe komod në qendër të Tiranës.
Për më shumë informacion dhe për të planifikuar një vizitë, na kontaktoni!
Cel. : 0697536146