Tirane, jepet me qera apartament 1+1 , 650 € (delijorgji)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
- Location Rruga + Nr.
- delijorgji
- Tipi
- apartament
- Nr dhoma
- 1+1
- Cmimi Euro
- 650 €
B055 – Apartament 1+1 për Qira tek Kompleksi Delijorgji 
Në një nga rezidencat më të preferuara në Tirana, ofrohet për qira ky apartament modern 1+1 tek Kompleksi Delijorgji.
Me një sipërfaqe prej 50 m², apartamenti është i sapo investuar me arkitekt, duke ofruar një ambient estetik, funksional dhe komod për jetesë. Organizimi 1+1 është optimal për individë apo çifte që kërkojnë rehati dhe stil në një zonë elitare.
Pallat i mirë administruar – siguri dhe mirëmbajtje cilësore
Investim i ri – dizajn modern dhe detaje të kuruara
50 m² – organizim praktik dhe efikas
Çmimi: 650€ / muaj
Post parkimi: +100€ / muaj (opsional)
Një zgjedhje ideale për ata që duan të jetojnë në një kompleks të konsoliduar, me akses të lehtë dhe standard të lartë jetese.
Kontakto VIP Realty për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë.
Cel. : 0696734461
Në një nga rezidencat më të preferuara në Tirana, ofrohet për qira ky apartament modern 1+1 tek Kompleksi Delijorgji.
Me një sipërfaqe prej 50 m², apartamenti është i sapo investuar me arkitekt, duke ofruar një ambient estetik, funksional dhe komod për jetesë. Organizimi 1+1 është optimal për individë apo çifte që kërkojnë rehati dhe stil në një zonë elitare.
Një zgjedhje ideale për ata që duan të jetojnë në një kompleks të konsoliduar, me akses të lehtë dhe standard të lartë jetese.
Cel. : 0696734461
Location information