Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 14, 174 m² 5.150 € (Rruga e Elbasanit) # 530581001-39
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Location Rruga + Nr.
- Rruga e Elbasanit
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 174 m²
- Kati
- Kati 14
- Cmimi Euro
- 5150 €
Jepet me Qira Ambient për Zyra, DownTown One, Tiranë
Në një nga godinat më moderne dhe prestigjioze të kryeqytetit, ofrohet me qira një ambient perfekt për zyra profesionale, i përshtatshëm për kompani që kërkojnë komoditet, imazh dhe lokacion strategjik.
Informacion mbi pronën:
Vendndodhja: DownTown One, Tiranë
Sipërfaqe totale: 171.63 m²
Sipërfaqe neto: 137.30 m²
Sipërfaqe e përbashkët: 34.30 m²
Kati: 14
Orientimi: Jug / Lindje
Ambient i ndriçuar natyralisht gjatë gjithë ditës, me pamje panoramike të qytetit dhe planimetri funksionale që mundëson ndarje të përshtatshme për zyra të ndryshme pune.
Çmimi: 30 €/m² bruto (totali 5,150 €/muaj)
Një mundësi unike për biznesin tuaj në një adresë ikonike të Tiranës.
Na kontaktoni sot për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë!
Cel. : +355697017101
Në një nga godinat më moderne dhe prestigjioze të kryeqytetit, ofrohet me qira një ambient perfekt për zyra profesionale, i përshtatshëm për kompani që kërkojnë komoditet, imazh dhe lokacion strategjik.
Informacion mbi pronën:
Vendndodhja: DownTown One, Tiranë
Sipërfaqe totale: 171.63 m²
Sipërfaqe neto: 137.30 m²
Sipërfaqe e përbashkët: 34.30 m²
Kati: 14
Orientimi: Jug / Lindje
Ambient i ndriçuar natyralisht gjatë gjithë ditës, me pamje panoramike të qytetit dhe planimetri funksionale që mundëson ndarje të përshtatshme për zyra të ndryshme pune.
Çmimi: 30 €/m² bruto (totali 5,150 €/muaj)
Një mundësi unike për biznesin tuaj në një adresë ikonike të Tiranës.
Na kontaktoni sot për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë!
Cel. : +355697017101
Location information