Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 0, 690 m² 13.800 € (Autostrada Tirane Durres)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 11 Autostrada Tr.-Dr.
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 690 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 13800 €
Ju prezantojmë një mundësi unike për të marrë me qira një Ambient qendër tregtare të re dhe moderne, e vendosur strategjikisht në Autostradën Tiranë-Durrës, një nga zonat komerciale më dinamike të Tiranës, Shqipëri. Ky objekt i ndërtuar rishtazi është projektuar për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja të biznesit, duke ofruar një hapësirë totale prej 690 metra katrorë, e përkryer për një gamë të gjerë biznesesh komerciale.
Permasat e ambientit jane: 6 m lartesi, 18 m gjeresi, 39 m gjatesi.
Për bizneset që kërkojnë një vendndodhje me impakt të lartë dhe infrastrukturë të fuqishme, kjo qendër tregtare përfaqëson zgjedhjen ideale. Mos e humbisni këtë mundësi për të zhvilluar aktivitetin tuaj në një nga qendrat tregtare më të reja dhe moderne të Tiranës
Cel. : 0699354121
Permasat e ambientit jane: 6 m lartesi, 18 m gjeresi, 39 m gjatesi.
Për bizneset që kërkojnë një vendndodhje me impakt të lartë dhe infrastrukturë të fuqishme, kjo qendër tregtare përfaqëson zgjedhjen ideale. Mos e humbisni këtë mundësi për të zhvilluar aktivitetin tuaj në një nga qendrat tregtare më të reja dhe moderne të Tiranës
Cel. : 0699354121