Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 0, 105 m² 1.700 € (Stadiumi Dinamo) MLS # 530581007-92
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
- Location Rruga + Nr.
- Stadiumi Dinamo
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 105 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 1700 €
Jepet me qira ambient biznesi – Rruga Gjikë Kuqali, Stadiumi Dinamo.
Ofrohet për qira një ambient biznesi me pozicion strategjik në zonën e Stadiumit Dinamo, një prej destinacioneve më të kërkuara për zhvillim aktivitetesh tregtare dhe shërbimi. Ambienti ndodhet buzë rrugës kryesore, duke garantuar dukshmëri të lartë dhe akses të menjëhershëm për klientët.
Karakteristika të ambientit:
Tipologjia: Ambient biznesi duplex
Kati: 0 dhe -1
Sipërfaqe neto: 98 m²
Sipërfaqe bruto: 105 m²
Fasadë xhami në pjesën hyrëse
Ndriçim natyral dhe planimetri funksionale
Hyrje direkte nga rruga kryesore
I përshtatshëm për një gamë të gjerë aktivitetesh si: zyra, klinikë, butik, studio, qendër shërbimesh, etj.
Ambienti ofron fleksibilitet të lartë për përshtatje sipas nevojave të biznesit tuaj dhe pozicionohet në një zonë dinamike me qarkullim të vazhdueshëm.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : +355697017101
Ofrohet për qira një ambient biznesi me pozicion strategjik në zonën e Stadiumit Dinamo, një prej destinacioneve më të kërkuara për zhvillim aktivitetesh tregtare dhe shërbimi. Ambienti ndodhet buzë rrugës kryesore, duke garantuar dukshmëri të lartë dhe akses të menjëhershëm për klientët.
Karakteristika të ambientit:
Tipologjia: Ambient biznesi duplex
Kati: 0 dhe -1
Sipërfaqe neto: 98 m²
Sipërfaqe bruto: 105 m²
Fasadë xhami në pjesën hyrëse
Ndriçim natyral dhe planimetri funksionale
Hyrje direkte nga rruga kryesore
I përshtatshëm për një gamë të gjerë aktivitetesh si: zyra, klinikë, butik, studio, qendër shërbimesh, etj.
Ambienti ofron fleksibilitet të lartë për përshtatje sipas nevojave të biznesit tuaj dhe pozicionohet në një zonë dinamike me qarkullim të vazhdueshëm.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : +355697017101
Location information