27.09.2025, 15:32 Armela Mani Tirane, jepet me qera , 56 m² 700 € (Pazar i Ri) Tirane Location Rruga + Nr. Pazar i Ri Siperfaqja m² 56 m² Cmimi Euro 700 € Apartament 1+1 me Qira – Pazar i Ri Vendndodhja: Pazar i Ri Kati: 4 Çmimi: 700 €/muaj Disponueshmëria: Lirohet më datë 1 Përshkrimi: Apartament komod, i organizuar në: 🛋 Sallon + Kuzhinë 🛏 1 Dhomë Gjumi Tualet I përshtatshëm për banim, në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, pranë shërbimeve kryesore dhe transportit. Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, kontaktoni. Armela Realty Parner– 0692530280 WhatsApp Location information Open in maps address Pazar i Ri, Tirane, Shqiperi
Apartament 1+1 me Qira – Pazar i Ri Vendndodhja: Pazar i Ri Kati: 4 Çmimi: 700 €/muaj Disponueshmëria: Lirohet më datë 1 Përshkrimi: Apartament komod, i organizuar në: 🛋 Sallon + Kuzhinë 🛏 1 Dhomë Gjumi Tualet I përshtatshëm për banim, në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, pranë shërbimeve kryesore dhe transportit. Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë, kontaktoni. Armela Realty Parner– 0692530280