• Tirane, jepet me qera 2+1 , 120 m² 900 € (Pazari i Ri, Rruga Tefta Tashko, 9-Kateshet, Rruga, Shqipëri)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Siperfaqja m²
120 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
900
Përshkrimi i Apartamentit për Qira 2+1+2 Tualete Tek Pazari i Ri

Ky apartament për qira ndodhet në një nga zonat më elitare të Tiranës, pranë Pazarit të Ri dhe ''Rrugës Tefta Tashko-Koço'', duke ofruar një pozicion strategjik dhe tërheqës, shumë afër qendrës së Tiranës dhe të gjitha shërbimeve të nevojshme për një jetesë komode. Apartamenti ka një planimetrinë tërheqëse dhe një orientim që mundëson dritë natyrale gjatë gjithë ditës.

Përbërja e apartamentit:

• Sallon ndenje dhe ambient gatimi i bashkuar: Zona e sallonit është e hapur dhe moderne, duke ofruar një atmosferë komode dhe funksionale, e përshtatshme për aktivitete të ndryshme të përditshme.
  • Dy dhoma gjumi: Dhomat janë të gjera dhe të ndriçuara mirë, ideale për relaks dhe për të krijuar një mjedis të qetë për gjumë.
  • Dy tualete: Apartamenti ka dy tualete të ndara, që ofrojnë komoditet dhe intimitet për banorët.
  • I mobiluar dhe investim i kualitetit të lartë: Apartamenti është ofruar i mobiluar me mobilje moderne dhe me investime të cilësisë së lartë.
  • Investim i sapopërfunduar: Ky apartament sapo ka përfunduar dhe është hera e parë që ofrohet për qira, kështu që mund të përfitoni nga një hapësirë e re dhe e pa përdorur më parë.
Përfitimet e tjera:

• Pozicion i shkëlqyer: Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të kërkuara dhe të sigurta të Tiranës, me lehtësi në aksesin për transport, shërbime dhe atraksione të tjera të qytetit.
  • Mundësi për parkim: Në dispozicion është mundësia e parkimit me një çmim shtesë në të njëjtin pallat, që siguron një komoditet shtesë për banorët.
  • Çmimi: Çmimi ofrohet neto, duke garantuar një ofertë tërheqëse dhe pa komisione shtesë.
Për më shumë informacion ose për të programuar një vizitë në pronë, mund të na kontaktoni.

Cel. : 0692070047

WhatsApp
Back