Tirane, jepet me qera , 130 m² 750 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Blloku
- Siperfaqja m²
- 130 m²
- Cmimi Euro
- 7500 €
Ambjent biznesi open space për qira – ideal për zyra apo biznese të ndryshme
Jepet me qira një ambjent biznesi open space në katin -1, me një sipërfaqe totale prej 130 m². Ky ambjent është përdorur më parë si qendër interneti dhe ofron një hapësirë të bollshme dhe funksionale për zyra, qendër kursesh apo aktivitete të tjera biznesi.
Pozicion i favorshëm:
✔ Vendndodhje strategjike, shumë pranë Sheshit Wilson dhe vetëm pak minuta larg shkollës “Petro Nini Luarasi”.
✔ Fasada buze rruge, duke siguruar dukshmëri të lartë dhe akses të lehtë për klientët dhe stafin tuaj.
Detaje të tjera:
Çmimi: 750 €/muaj
Për më shumë informacion: +355 69 400 1332
Jepet me qira një ambjent biznesi open space në katin -1, me një sipërfaqe totale prej 130 m². Ky ambjent është përdorur më parë si qendër interneti dhe ofron një hapësirë të bollshme dhe funksionale për zyra, qendër kursesh apo aktivitete të tjera biznesi.
Pozicion i favorshëm:
✔ Vendndodhje strategjike, shumë pranë Sheshit Wilson dhe vetëm pak minuta larg shkollës “Petro Nini Luarasi”.
✔ Fasada buze rruge, duke siguruar dukshmëri të lartë dhe akses të lehtë për klientët dhe stafin tuaj.
Detaje të tjera:
- Struktura open space e bën të përshtatshëm për ndarje fleksibël sipas nevojave tuaja.
- I përshtatshëm për zyra, qendër kursesh, shërbime IT, studio kreative dhe shumë më tepër.
Çmimi: 750 €/muaj