Tirane, jap me qera 2+1 , 120 m² 1.300 €
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Siperfaqja m²
- 120 m²
- Cmimi Euro
- 1300 €
DY APARTAMENTE ME QIRA NË QENDËR TË TIRANËS – IDEALE PËR AIRBNB
Vendndodhja: Qendra e Tiranës – tek 9 Katëshet
Tipologjia: 1+1 & Studio Apartament
Sipërfaqja totale: 120 m²
Çmimi: 1,300 Euro/muaj
Ofrohen me qira dy apartamente të pozicionuara në zemër të Tiranës, në zonën e njohur të 9 Katësheve, një nga lokacionet më të kërkuara dhe me fluks të lartë vizitorësh gjatë gjithë vitit. Prona përbëhet nga një apartament 1+1 dhe një studio, me sipërfaqe totale prej 120 m², duke qenë një mundësi shumë e mirë për aktivitet Airbnb.
Pozicioni strategjik në qendër të qytetit ofron akses të menjëhershëm në atraksionet kryesore, institucionet, transportin publik, restorantet, baret dhe çdo shërbim të nevojshëm, duke e bërë pronën shumë tërheqëse për turistë dhe vizitorë.
Karakteristikat e pronës:
2 apartamente (1+1 dhe Studio).
Sipërfaqe totale 120 m².
Vendndodhje premium në qendër të Tiranës.
Ideale për aktivitet Airbnb.
Akses i shkëlqyer me të gjitha shërbimet dhe pikat kryesore të qytetit.
Mundësi shumë e mirë investimi.
Për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë:
069 83 93 876
LionsGate Real Estate – Çdo pronë një histori… eja ta shkruajmë bashkë! 
Cel. : 0698393876
Ofrohen me qira dy apartamente të pozicionuara në zemër të Tiranës, në zonën e njohur të 9 Katësheve, një nga lokacionet më të kërkuara dhe me fluks të lartë vizitorësh gjatë gjithë vitit. Prona përbëhet nga një apartament 1+1 dhe një studio, me sipërfaqe totale prej 120 m², duke qenë një mundësi shumë e mirë për aktivitet Airbnb.
Pozicioni strategjik në qendër të qytetit ofron akses të menjëhershëm në atraksionet kryesore, institucionet, transportin publik, restorantet, baret dhe çdo shërbim të nevojshëm, duke e bërë pronën shumë tërheqëse për turistë dhe vizitorë.
Karakteristikat e pronës:
Cel. : 0698393876
Location information