• Tirane, ftese per oferte

Tirane
Pershendetje,

Diakonia Agapes është zyra sociale, zhvilluese dhe e emergjencës e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë, e themeluar në vitin 1992.
Në kuadër të projekteve të ndryshme që Diakonia Agapes zbaton kërkohen Ofrues Shërbimi (Subjekte apo persona fizike) për të ofruar Artikuj Ushqimore dhe higjenike sipas specifikimeve në Aneksin 1 bashkangjitur Termave të Referencēs. Ky shërbim kërkohet të ofrohet gjatë periudhës janar – dhjetor 2024. Diakonia Agapes do të përdorë artikujt për aktivitete të ndryshme që organizon si workshope, trajnime, takime të ndryshme etj.
Subjektet apo individët e interesuar duhet të dërgojnë Ofertën financiare dhe dokumentacionin e kërkuar në zarf të mbyllur dhe te vulosur në adresën:
Diakonia Agapes
Rruga “Ibrahim Rrugova”
Katedralja Orthodhokse
Tiranë – Shqipëri
Ose me E-mail në adresën: daoffice@diakoniagapes.org

Afati përfundimtar për pranimin e aplikimit është 30 janar, 2024, Ora 16:00.
Bashkangjitur Termat e Referencës dhe Oferta financiare.
Nëse keni pyetje në lidhje me procesin e aplikimit mund të kontaktoni nëpërmjet adresës së emailit:daoffice@diakoniagapes.org

Faleminderit,
Ekipi i DAsë

DIAKONIA AGAPES
Rruga "Ibrahim Rrugova”,
P.O.Box 1545, Tirana, Albania
Tel.: +355 4 2266452
E-mail: daoffice@diakoniagapes.org
—————————————————-----------
Diakonia Agapes (Shërbimi i Dashurisë), është zyra sociale, e zhvillimit dhe e emergjencës e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë.
Diakonia Agapes (Service of Love), is the social, development and relief office of the Orthodox Autocephalous Church of Albania.
 

Attachments

  • Termat e Referencës Artikuj Ushqimore dhe Higjenike.docx
    263.2 KB · Views: 9
  • Oferta financiare - Artikuj ushqimore dhe higjenike janar 2024.xlsx
    36.6 KB · Views: 10


Contact WhatsApp
Back
Top