• Tirane, ftese per oferte Ftese per Oferte Pako Ushqimore

ISLAMIC RELIEF
WORLDWIDE
Rr. “Gjergji Legisi”, Ndertesa nr.90, Njitur me magazinat e Adidas Laprake , Tiranë Albania​

Fondacioni “Islamic Relief Worldwide” e ka zanafillën në Shqipëri ne vitin 1991. Islamic Relief- Albania office është rregjistruar si një organizatë ndërkombëtare në Shqipëri me vendim gjykate nr. 44 me 14 Korrik 1994. Aktualisht Fondacioni operon në rrethet Shkodër e Tiranë dhe ne qytetin e Pogradecit dhe atë të Lushnjes me projekte te ndryshme zhvillimore në sektorët e edukimit, infrastrukturës, rritjes së kapaciteteve, mbrojtjes dhe promovimit të të drejtave të njeriut, shëndetësisë dhe në projekte sezonale si Kurbani dhe Ramazani dhe projekti I dimerit.
Ftesë për Ofertë
Tirane me 18/09/2023

Fondacioni Islamic Relief Albania në kuader të Projektit te Dimrit, kërkon të blej:

Nr i pakove ushqimore eshte (628 pako) por me nje tendence rritje.

Përmbajtja e Pakos:


 1. Makarona 5 kg
 2. Oriz 5 kg
 3. Miell 8 kg
 4. Sheqer 5 kg
 5. Vaj Luledielli 6 liter
 6. Fasule 1 kg
 7. Nucrema 400 gr
 8. Miell misri 5 kg
 9. Niseshte 1 kg
10. kripe 1 kg
11.Hurma Arabie 1kg


Oferten duhet ta jepni per secilin artikull me vete dhe ne fund totali i pakos.

Shpërndarja do të behet në: Pogradec,Korce, Tirane, Kavaje, Shkoder,Kukes , Bulqize ,Elbasan dhe Lushnje.

Kompania ofertuese merr persiper paketimin dhe vendosjen ne qese te artikujve , ndersa Fondacioni ofron qeset me logo.
Transporti ne destinacionet e mesiperme ofrohet nga kompania ofertuese.

Oferta juaj duhet të jetë në një zarf të mbyllur dhe të vulosur me mbishkrimin PAKO USHQIMORE PER PROJEKTIN E DIMERIT dhe duhet dërguar në adresën:

Adresa: Rruga “Gjergji Legisi”, Ndertesa nr.90, Njitur me magazinat e Adidas Laprake , Tiranë

Brenda zarfit duhet te futni , oferten ekonomike , niptin , origjinen e produkteve , reference nese keni pasur eksperienca te meparshme.

Ju lutem sillni me vete nje model te pakos me te gjitha artikujt (1 per secilen) ne menyre qe komisioni te kete mundesi verejtjen nga afer .
Kjo pako ju khetet pas me perfundimin e tenderimit.


Afati i fundit për dorëzimin e ofertave është më datën 06.10.2023.ne oren 16:00
Cdo oferte pas kesaj date nuk do te merret ne konsiderate .

Islamic Relief Albania ka zero tolerance ndaj çdo thyerje proçedurash si: • Politika kunder Rryshfetit dhe Korrupsionit.
 • Kodi i Sjelljes
 • Respektimi dhe Mbrojtja e Grupeve Vulnerable (Perfitueseve) te IRA


  Për çdo pyetje ju lutem mos hezitoni t’i adresoni në: kontaktoni ne: procurement@islamicrelief.al

  Tel.: +355 0677033379

  Cel. : 0677033379Cel. : 0677033379
 


Contact WhatsApp
Back
Top