Tirane, ftese per oferte blerje karburant
- Tirane
FTESË PËR OFERTË
Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare
Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet – X”,Ap.1,Tirane
E-mail: nccs.albania@gmail.com
Afati i dorëzimit të ofertës: 23.10 2023
Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare eshte ne vazhdim te zbatimit te disa projekteve dhe e ka te nevojshem te perdori karburant .
Per kete aresye do te zhvilloje proceduren e prokurimit per produktin Karburant si me poshte:
Specifikimet teknike:
Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare do të zhvillojë procedurën e prokurimit për produktin Karburant sipas përshkrimit në tabelen e mëposhtme:
Kushtet për pjesëmarrje:
Të gjithë subjektet e interesuara duhet të dorëzojnë ofertën e tyre sikurse parashikohet në kushtet e përgjithshme dhe specifike të kësaj ftese deri më 23 Tetor 2023 ora 17.00, në adresën e e-mailit: nccs.albania@gmail.com
Specifikime të përgjithshme teknike:
Ofrimi i këtij shërbimi kërkohet për periudhën deri 30 Tetor 2023.
Kushte të përgjithshme:
Në ofertën e tij, ofertuesit duhet të paraqesë të dhënat e plota të personit te kontaktit. Gjithashtu ofertuesit, krahas Ofertës financiare të plotësuar, e cila duhet të jetë në ALL dhe TVSH të përfshihet në kosto/çmim, duhet të paraqesin edhe këto dokumenta:
Operatori që ofron shërbimin me çmimin më të ulët dhe në përputhje me specifikimet teknike sipas ftesës, do të njoftohet për të nënshkruar kontratën.
Autoriteti Kontraktor
Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare
Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet – X”,Ap.1,Tirane
E-mail: nccs.albania@gmail.com
Afati i dorëzimit të ofertës: 23.10 2023
Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare eshte ne vazhdim te zbatimit te disa projekteve dhe e ka te nevojshem te perdori karburant .
Per kete aresye do te zhvilloje proceduren e prokurimit per produktin Karburant si me poshte:
Specifikimet teknike:
Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare do të zhvillojë procedurën e prokurimit për produktin Karburant sipas përshkrimit në tabelen e mëposhtme:
Nr | Pershkrimi i mallit | Njësia | Cmime/Njesi |
1 | Blerje nafte Diesel 10 PPM Tollona | litra |
Kushtet për pjesëmarrje:
Të gjithë subjektet e interesuara duhet të dorëzojnë ofertën e tyre sikurse parashikohet në kushtet e përgjithshme dhe specifike të kësaj ftese deri më 23 Tetor 2023 ora 17.00, në adresën e e-mailit: nccs.albania@gmail.com
Specifikime të përgjithshme teknike:
Ofrimi i këtij shërbimi kërkohet për periudhën deri 30 Tetor 2023.
Kushte të përgjithshme:
- Subjektet duhet të jenë të regjistruar dhe licensuar rregullisht me objekt veprimtarie shërbimet e kërkuara;
- Dorëzimi i ofertës do të bëhet vetëm nëpërmjet email në adresën e organizatës nccs.albania@gmail.com brenda datës 23 Tetor 2023 ora 17.00 .
- Pagesa e subjektit kryhet me transfertë bankare pas marrjes së shërbimit dhe lëshimit të faturës përkatëse.
Në ofertën e tij, ofertuesit duhet të paraqesë të dhënat e plota të personit te kontaktit. Gjithashtu ofertuesit, krahas Ofertës financiare të plotësuar, e cila duhet të jetë në ALL dhe TVSH të përfshihet në kosto/çmim, duhet të paraqesin edhe këto dokumenta:
- Licencën për ushtrimin e aktivitetit / Ekstraktin e QKB te marre deri nje dite para postimit te ofertes;
- Ofertën financiare për produktin sipas tabelës më sipër.
- Numrin e llogarisë bankare.
Operatori që ofron shërbimin me çmimin më të ulët dhe në përputhje me specifikimet teknike sipas ftesës, do të njoftohet për të nënshkruar kontratën.
Autoriteti Kontraktor
Contact