• Tirane, disponoj license si inxhinier gjeolog, vlersues pasurish të paluajtshme, si dhe license per pronsine industriale,si per markat,dizenjot,treguesit GJEOGRAFIK etj

Disponoj license profesioni si inxhinier gjeolog,license per vlersim te pasurive te paluajtshme,license si perfaqesues i autorizuar nga Drejtoria e pergjithme e pronesise industriale(DPPI) per regjistrim markash,dizenjove industriale apo treguesve gjeografike ne RSH-se.Regjistrimi i produkteve te bizneseve me logon,ngjyren,apo formen e tyre ben te mundur qe produkti te mbrohet ligjerisht nga keqperdoruesit e tjere ne treg pa lejen Tuaj.Licensat e lartpermendura jane te leshuara nga institucionet shteterore per te ofruar keto sherbime si profesione te lira.Per cdo subjekt apo institucion i interesuar per keto sherbime te mesiperme,kundrejt tarifave te tregut mund te kontaktoje ne nr tel 00355695291520.
 


WhatsApp
Back
Top