• Tiranë, shes Libra - Fjalorë 10.000 Lekë të reja secili

Shes 2 Fjalorë (të rinj për nga mirëmbajtja, pasi nuk janë përdorur se kam 2 palë) të autorit, prof. Niko Gjini: Greqisht - Shqip i vitit 1993 (me lidhje të hollë e kapak jeshil) dhe Shqip - Greqisht i vitit 1998 (me lidhje të trashë blu e kopertinë të hollë blu, të verdhë e të kuqe). Të dy fjalorët janë botuar në Janinë (Greqi) dhe kushtojnë 10.000 Lekë të reja secili. Të dy fjalorët përmbajnë nga 50.000 fjalë secili dhe janë fjalorët më të mëdhenj që janë botuar deri më sot, por dhe më të mirët. Këta fjalorë shumë rrallë mund t'i hasësh në qarkullim, pasi nuk gjenden, por të dy këta fjalorë përdoren nga studentët e Gjuhës Greke në Fakultetet e Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës dhe të Gjirokastrës. Kush është i interesuar ti blejë, të telefonojë ose të dërgojë mesazh në këtë numër :
Cel.: 067 48 78 225
 


WhatsApp
Back
Top