• Tiranë, kërkohet Ndihmës Sondist

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Shofer | Manovrator | Vinc | Fadrom | Eskavator
Eksperienca
vetem me eksperience

Përshkrimi​

Agikons sh.p.k është kompani ndërtimi prej më shumë se 20 vite në treg, e vlerësuar ndërkombëtarisht për cilësinë e lartë të ndërtimit. Pika më e fortë e kompanisë është stafi ynë, për të cilin kujdesemi që të gjejë një ambjent mikpritës dhe të ndjehen të vlerësuar për çdo kontribut që japin në kompani me punën dhe eksperiencën e tyre. Në Agikons shpk secili punonjës ka mundësi të ngrihet në detyrë dhe të vlerësohet mbështetur tek rezultatet e punës.
Nëse dëshiron një pozicion pune të sigurtë, dhe me mundësinë për t’u rritur në karrierë dhe për t’u mirëpaguar pas çdo rritje, atëherë Agikons shpk është zgjedhja jote më e mirë.

Kompania po zgjeron stafin e saj në departamentin e transportit dhe kërkon të punësojë kandidatë të kualifikuar në pozicionin: "Ndihmës sondist"

Detyrat:​

• Kryerja e të gjitha porosive sipas planit të punës të caktuar nga sondisti përgjegjës
  • Bashkëpunim me ekipin për realizimin e sondimeve në kohë dhe me cilësi
  • Përgatitja dhe vendosja e pajisjeve dhe mjeteve të punës në terren
  • Kujdesi dhe mirëmbajtja e përditshme e mjeteve dhe pajisjeve teknike
  • Mbajtja e rendit dhe pastërtisë në mjetet e punës dhe në ambientet përreth vendit të punës
  • Raportimi i çdo problemi teknik ose devijimi nga plani tek përgjegjësit

Kualifikimet:​

• Minimumi 2 vite eksperiencë pune në një pozicion të ngjashëm ose në fusha teknike
  • Të ketë patentë të vlefshme për "Manovrator"
  • Aftësi për të punuar në ekip dhe për të ndjekur udhëzimet sipas planit të caktuar
  • Të ketë përgjegjësi dhe kujdes në përdorimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve
  • Aftësi për t’u përshtatur me orare fleksibël dhe për të punuar sipas nevojës në raste specifike

Shënime:​

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresen e email-it: hr@agikons.com

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, datë 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".

Departamenti i Burimeve Njerëzore
Agikons. Sh. P. K
E-mail: hr@agikons.com

Tel.: 067 206 4428

Web: www.agikons.com
Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë, Tiranë.

Apply WhatsApp
Back