• Tiranë, Bora Travel & Tours kërkon AGJENTE UDHETIMI

Bora Travel & Tours kërkon të punësojë:

AGJENTE UDHETIMI

⬇ Kriteret e kandidates:
- Disponibilitet full time, nga ora 09:00 deri ne 17:00.
- Të ketë njohuri të mira në përdorimin e internetit dhe rrjeteve sociale.
- Të njohë shumë mirë gjuhen angleze me shkrim dhe me gojë.
- Të ketë njohuri të shkëlqyeshme në të shkruar dhe të folur.
- Eksperienca te meparshme perben prioritet.

⬇ Detyrat e kandidates:
- Të interesohet vazhdimisht për oferta në destinacione të reja për tregun shqiptar dhe ti sjelli ato pranë klientit.
- Të krijoje, të reklamojë, të shesë paketa turistike/ bileta udhëtimi, sipas kërkesave të klientëve.
- Të informojë klientët për dokumentacionin e nevojshëm për të udhëtuar.
- Ti përgjigjet kërkesave në email, rrjete sociale, zyrë, etj.
- Të jetë e kujdesshme ndaj detajeve.

Vendodhja: Tirane, Rruga Myslym Shyri, përballë Vodafone.
Nese jeni te interesuar dhe i permbushni kriteret e mesiperme dergoni CV tuaja ne adresen cv@boratravel.al

CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste.
 


Apply
Back
Top