• TIRANË, SHITEN POSTE PARKIMI+DEPO, BULEVARDI I RI, TIRANË, 410,000 EUR

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Tipi
garazh
Kati
Kati -1
Cmimi Euro
410000
Në shitje, 41 Poste Parkimi.
Vendndodhja: Bulevardi i Ri, Tiranë.

Specifika:
-Kati: -1.
-Në ndërtim e sipër.

Çmimi: 410,000 Euro.

TT 905

Për një konsulencë të plotë për pronën në menaxhim, si dhe një vizitë nga afër në rezidencë na kontaktoni!

Cel. : +355685050515
 


WhatsApp
Back
Top