• Thirrje për Shprehje Interesi_Kërkohet konsulent/e për hartimin e një “Policy Paper”

World Vision Albania, në kuadër të programit të përbashkët të OKB-së “Fuqizimi dhe mbrojtja gjatë gjithë jetës në Shqipëri – LEAP”, po zbaton projektin “Nxitja e punësimit të denjë përmes formimit me kurse profesionale” në Bashkinë Lezhë.

Për të mbështetur institucionet vendimmarrëse në përmirësimin e kuadrit rregullator, World Vision Albania shpall thirrjen e hapur për shprehje interesi për një konsulent/e të kualifikuar, i cili/e cila do të hartojë një “Policy Paper” të bazuar në evidenca mbi zbatimin pilot të skemës së mbështetjes financiare të parashikuar në projekt-VKM.

Përshkrimi i shërbimit

Konsulenti/ja do të hartojë një Policy Paper analitik që përmbledh:

• mësimet e nxjerra nga pilotimi në Bashkinë Lezhë,
  • gjetjet e bazuara në analizë të dokumenteve dhe të dhënave
  • rezultatet nga konsultimet me institucionet dhe palët e interesuara,
  • rekomandime praktike dhe të zbatueshme për përmirësimin e projekt-VKM-së.
Ky dokument do t’i shërbejë Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive (AKPA) dhe institucioneve qendrore në finalizimin e kuadrit ligjor dhe procedurave të implementimit.

Për më shumë klikoni TOR bashkëngjitur.

Afati i fundit për dorëzimin e shprehjes së interesit është data 19 Nëntor 2025

Aplikimet dërgohen në adresën: vangjel_kojku@wvi.org

Rreth World Vision

World Vision është një organizatë ndërkombëtare humanitare e krishterë, zhvillimi komunitar dhe advokatie. Në Shqipëri, World Vision filloi të punonte në 1999-ën, si përgjigje ndaj krizës së refugjatëve kosovarë.

Prej 27 vitesh, puna jonë është fokusuar te zhvillimi dhe mbështetja afatgjatë për fëmijët, të rinjtë dhe familjet më në nevojë. Puna jonë ka ndikuar në jetën e 130 000 fëmijëve dhe të rinjve në 31 bashki.

Ne mbështesim dhe punojmë për fuqizimin e fëmijëve, të rinjve, familjeve dhe komuniteteve më në nevojë.

Mbrojtja e përfshirja sociale, aktivizmi rinor dhe aftësitë për jetën, si dhe mundësitë e zhvillimit ekonomik për familjet më në nevojë janë fokusi i punës sonë.

World Vision angazhohet për të sjellë ndryshim të qëndrueshëm dhe rritjen e mirëqenies për fëmijët dhe familjet në Shqipëri.

Attachments

• ToR_Policy_Paper_final.docx
    705 KB · Views: 0

Contact
Back