Thirrje për Shprehje Interesi / Kërkohet ekspert/e për të vlerësuar situatën e zinxhirit të vlerës së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike në Dibër dhe Bulqizë
Organizata World Vision Albania (WVA) po kërkon një ekspert/e për të vlerësuar situatën e zinxhirit të vlerës së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike (MAPs), për të identifikuar nevojat dhe potencialet për zhvillim, si dhe për të kontribuar në fuqizimin e grave dhe përmirësimin e praktikave më të mira të MAPs në bashkitë Dibër dhe Bulqizë, përmes zhvillimit të standardeve të MAPs dhe aksesit në treg, në zbatimin e projektit “Fuqizimi i grave përmes prodhimit të qëndrueshëm të Bimëve Mjekësore dhe Aromatike (MAPs) në bashkitë Dibër dhe Bulqizë” i financuar nga UN Women.
Për këtë shërbim WVA synon të nënshkruajë një kontratë bashkëpunimi 3-mujore, me një ekspert të interesuar.
Për më shumë lutem lexoni ToR bashkëlidhur.
Të gjithë Ekspertët e interesuar duhet të dorëzojnë dokumentet si më poshtë:
Shprehjet e Interesit duhet të dorëzohen:
Për këtë shërbim WVA synon të nënshkruajë një kontratë bashkëpunimi 3-mujore, me një ekspert të interesuar.
Për më shumë lutem lexoni ToR bashkëlidhur.
Të gjithë Ekspertët e interesuar duhet të dorëzojnë dokumentet si më poshtë:
- Email për shprehje interesi me subjekt ” Shprehje interesi – Consultancy for MAPs Sector Needs Assessment_UN Women“
- Cerfitikatë Regjistrimi/ NIPT ( nëse jeni person fizik)
Shprehjet e Interesit duhet të dorëzohen:
- Vetëm në adresën e emailit vangjel_kojku@wvi.org
- Afati i dorëzimit shprehjeve të interesit është data 23 Dhjetor 2025
Attachments
Contact