• Thirrje për ekspertë/grupe ekspertësh ose agjenci për trajnime për mbrojtjen e biodiversitetit

Shqiperi
Thirrje për ekspertë/grupe ekspertësh ose agjenci për trajnime për mbrojtjen e biodiversitetit


World-Vision-1.webp


Organizata World Vision Albania ka hapur thirrjen për ekspertë/grupe ekspertësh ose agjenci sipas kërkesave të mëposhtme:
Partner/Agjenci për Organizimin e trajnimeve për “Rritjen e kapaciteteve të stafit të World Vision Albania dhe partnerëve zbatues të projektit “Zhvillimi i Përgjigjes Komunitare për Mbrojtjen e Biodiversitetit në Parkun Natyror Korab-Koritnik dhe Parkun Kombëtar të Shebenikut”, i cili mbështetet nga Prespa Ohrid Nature Trust – PONT. Projekti ka nëfokus mbrojtjen e qëndrueshme të biodiversitetit në Parkun Natyror Korab-Koritnik dhe Parkun Kombëtar të Shebenikut”
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë kërkesën e interesit në adresën agim_dedja@wvi.org deri më datën 29 Janar 2024.
Na ndiqni për më shumë informacione dhe rishpërndajeni këtë njoftim për të ndihmuar në gjetjen e partnerëve të përshtatshëm.
Ju falenderojmë për vëmendjen dhe interesin tuaj!

 


Contact
Back
Top