• SUPERFUNDJAVA E FUTBOLLIT ITALO-GJERMAN GATI FANELLAT E ZEMRËS? “ZJARR” NË TRING SPORT

Tirane
phkvHm2.jpeg

SUPERFUNDJAVA E FUTBOLLIT ITALO-GJERMAN
GATI FANELLAT E ZEMRËS? “ZJARR” NË TRING SPORT

2 superndeshje
brenda një fundjave në kampionatin më të bukur në botë, të futur tashmë në zonën e zjarrit.

ev5AcOY.jpeg

Në Torino, të premten një superfidë, ajo mes Juventusit në superformë dhe Atalantës, një prej skuadrave më të guximshme
që ka prodhuar futbolli italian vitet e fundit.

JPjtagN.jpeg

Ndërkohë që të dielën mbrëma në “La Scala”-n e futbollit italian, Milani pret Napolin. Dy skuadra legjendare, që kanë nisur në mënyrë perfekte një sezon,
që, nëse vijon kështu, shumë shpejt do t’i kristalizojë mes favoritëve kryesorë për titull.

YYg54cE.jpeg

E me siguri, nuk do të jenë të vetmit pretendentë, pasi Interi duket se nuk do të ndalet derisa të shpallet sërish kampion, i cili këtë javë sfidon Cagliarin, por edhe 2 skuadrat kryeqytetase Roma e Lazio, që në javën e pestë të Serie A, shohin përballë Verona dhe Genoa.

FpmOxwd.jpeg

Pasionit italian, në këtë superfundjavë sportive, i bashkohet superfuqia dhe klasi gjerman,
me disa supersfida mes të cilave ajo mes Bayern dhe Werder, Mainz-Borussia, apo Union Berlin-Hamburg,
të cilat ndezin tifozerinë fanatike në Bundesliga, por edhe tifozët e zjarrtë shqiptarë
që futbollin gjerman e ndjekin me po aq pasion sa në arenat legjendare.

eowFF0M.jpeg

Plot 30 superndeshje mes Serie A, Bundesliga e Bundesliga 2, Superligës Portugeze, e bëjnë
këtë fundjavë maratonike sportive vendtakimin ideal për fansat e futbollit.

Tashmë ju e dini, kampionatet më të forta në botë i sjell Tring, platforma sportive më e madhe në vend,
njëherësh edhe paketa më e përshtatshme për çdo individ e familje.

Përfito nga oferta e momentit, shijo të plotë futbollin elitar dhe sportifikohu, me Tring sigurisht!

KOFD1oV.jpeg

Back