• Sol Beauty kerkon te punesoje: Parukiere, Ndihmese Parukiere dhe Estetiste per thonjte

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Estetik | Parukeri | Berber
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
RdGlVZL.jpeg
 


WhatsApp
Back
Top