Rezi

Staff member
  • Si mund te behet njoftimi per Staf edhe me optimal?

Per prezence dhe rezultate sa me te larta,
rekomandojme:
mos harroni krahas emailit edhe Nr. telefonit mobile
Mob./ WhatsApp, ben figure te mire, aplikantet nuk para shqetesojne, maksimumi dergojne Whatsapp​
Sidomos per pozicionet ne shitje, sherbime, Agjent shitjesh etj.., nuk para e kane kollaj aplikimin me email​
Por edhe pozicione te larta, shpesh kandidatet kane pyetje dhe duan paraprakisht te sigurohen....​
...e nese kthehet ne bezdi, mund te hiqet / shuhet nr. ne njoftim​
Formula ideale:​
Emri i specialistit HR + Mob.​
p.sh.
Per pyetje, kontaktoni Sonilen 0691234567​
-----------------------
2 fjale per kompanine / subjektin, historikun + sherbimet / produktet + perspektiven
Vendosja logo-s, ne pjesen fundore (signature / kartvizita automatike) qe shoqeron cdo njoftim​
Adresa e Kompanise, sinjalizon transparence + seriozitet (mjafton edhe Rruga ose Zona p.sh. Prane 21 Dhjetorit)​
si dhe: www + linqet sociale
facebook_icon.png
instagram_icon.png
linkedin_icon.png
youtube_icon.png

update_lastpost.png
rifresko njoftimin
Buton qe gjendet ne fund te cdo njoftimi, shtypja e butonit nenkuptohet RIFRESKO DATEN​
e cila e ngre njoftimin ne faqe te pare dhe sinjalizon kandidatet se njoftimi eshte aktual dhe mund te aplikohet !​

Paga, eshte nje nga motivet kryesore dhe opsioni me i kerkuar ne filter nga kandidatet,
=> mos e lini bosh
por nese nuk e jepni dot si tekst ne njoftim,
Per nje perputhje sa me te mire,
mund ta vendosni ne opsionin e padukshem ne formular,
keshtu qe u shfaqet edhe njoftimi juaj ne liste, aplikanteve qe kerkojne me page nga x deri y


Pozicione te ndryshme pune edhe nese jane ne 1 njoftim, mundesisht te publikohen edhe si njoftime me vete (vec e vec)
per tu gjetur nga filtri, mes mbi 8.000 ofertave
p.sh.
Kerkohen Picajol / Kamarier / Kuzhinier / Sanitare => sjell me shume rezultat nese publikohen 4 njoftime vec e vec

Per nje lidhje me te shpejte dhe emocionale te aplikantit me kompanine,
(foto flet me shume se 1.000 fjale)
sygjerojme qe njoftimet te kene qysh ne fillim nje cover imazh te kompanise,
disa shembuj me poshte:
Bejeni share ose postoni hera heres edhe ne grupin e madh te dedikuar per punesim:
https://www.facebook.com/groups/Oferta Pune
 


Contact WhatsApp
Back
Top