• Shqiperi, shes Shitet faqe biznesi 1.700 Euro

Shqiperi
Nr. Njesia - Zona me e afert?
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Cmimi Euro
1700
Shitet faqe biznesi!
Shitet faqja e Instagramit,Facebook,Page, kontaktet e Whatsapp.
Faqja operon që nga viti 2019 dhe klientela ështe e ngritur.Cel. : 0685391424
 


WhatsApp
Back
Top