Shqiperi, kerkohet SENIOR TRADE OPERATOR
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Administrate | Nenpunes
- Ekonomist-Financier/e
- Finance-Banke | Sigurime
- Menaxhim Biznesi
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Titulli: Senior Trade Operator
Kastrati Group, një nga grupet më të mëdha dhe më të njohura të bizneseve në Shqipëri dhe rajon, i themeluar në vitin 1991, po kërkon të punesojë një Senior Trade Operator për zyrat e saj në Durrës. Kompania është e angazhuar në sektorë të ndryshëm si energjia, nafta, ndërtimi, shërbimet dhe tregtia, dhe ka një histori të suksesshme si lider në industrinë e saj.
Kastrati Group, një nga grupet më të mëdha dhe më të njohura të bizneseve në Shqipëri dhe rajon, i themeluar në vitin 1991, po kërkon të punesojë një Senior Trade Operator për zyrat e saj në Durrës. Kompania është e angazhuar në sektorë të ndryshëm si energjia, nafta, ndërtimi, shërbimet dhe tregtia, dhe ka një histori të suksesshme si lider në industrinë e saj.
Përgjegjësitë Kryesore
- Monitorimi dhe ndjekja e marrëdhënies me bursën e naftës – S&P Global Platts
- Raportim i përditshëm i ecurisë së çmimeve në bursë dhe faktorëve që ndikojnë në to
- Komunikim dhe marrëdhënie e vazhdueshme me furnitorët në lidhje me triggerimet, pagesat, kalimin e pronësisë (release), operacionet e anijeve, pricing, rakordime, kontroll dokumentacioni, KYC processes etj.
- Komunikim dhe marrëdhënie e vazhdueshme me klientët në lidhje me kontratat e furnizimit, faturimin, marrjen e porosive, rakordime të sasive dhe detyrimeve etj.
- Rakordim me departamentin e financës në lidhje me pagesat ndaj furnitorëve, faturat finale, rekoncilimet etj.
- Raportim dhe koordinim i vazhdueshëm me terminalin në lidhje me faturat, sasitë e produktit (si për anijet ashtu edhe për klientët/shitjet) etj.
- Përditësim i kontratave të furnizimit (klientë) për marrëveshje SPOT
- Formulim i kërkesave dhe dokumentacionit të nevojshëm për furnizim anijesh, yacht-e etj. me naftë (bunkering), si dhe komunikim dhe rakordim me agjentët dhe terminalin
- Kryerja e detyrave të tjera sipas nevojës, të përcaktuara nga Drejtori i Departamentit
Kualifikimet dhe Eksperienca
- Diplomë universitare në Ekonomi, Financë, Inxhinieri, Menaxhim Biznesi ose fusha të ngjashme
- Eksperiencë pune në sektorin e hidrokarbureve, tregtisë ose operacioneve (përbën avantazh)
- Njohuri mbi tregjet ndërkombëtare të naftës dhe mekanizmat e çmimeve (përbën avantazh)
- Eksperiencë në komunikim me furnitorë dhe klientë ndërkombëtarë
- Njohuri të proceseve financiare dhe rakordimeve
Apply