Shqiperi, jepet me qera apartament duplex Dublex , 131 m² 1.500 € (Kodra e Diellit)
- Shqiperi
- Location Rruga + Nr.
- Kodra e Diellit
- Tipi
- apartament duplex
- Siperfaqja m²
- 131 m²
- Cmimi Euro
- 1500 €
Duplex Modern me Qira 2+1+2
Duplex Modern me Qira Hyrja e "Kodrës së Diellit"
Ofrohet për qira një duplex elegant dhe i sapomobiluar, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe të qeta të Tiranës, faza e parë e Kodrës së Diellit.
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri të mirëadministruar, i pajisur me ashensor dhe sistem sigurie.
Organizimi i Brendshëm
Ky duplex është i konceptuar për të ofruar hapësirë, dritë natyrale dhe komoditet maksimal, i ndarë në dy nivele:
Kati i Parë:
* Salla e Ndenjes: Një ambient i bollshëm dhe modern, i pajisur me një TV 65 polsh .
Salla ka dalje direkte në ballkon, i cili ofron ajrim dhe pamje.
* Kuzhina: Ambient i veçuar, plotësisht i kompletuar me pajisje elektroshtëpiake të cilësisë së lartë.
* Dhoma e Gjumit 1: E mobiluar me dy krevate teke, ideale për fëmijë ose miq.
* Tualeti i Ditës: Funksional dhe me akses të lehtë nga zona e ndenjes.
Kati i Dytë (Zona Private):
* Dhoma Master: Një suitë e vërtetë që garanton privatësi totale.
* Tualet i Brendshëm,I investuar me detaje moderne.
* Hapësirë Garderobe: Dollap mjaft i bollshëm për organizimin e veshjeve.
Pse ta zgjidhni këtë pronë?
* Lokacioni: Te hyrja e Kodrës së Diellit akses i shpejtë me rrugën kryesore dhe zonat komerciale.
* Investimi: Mobilim i ri, i pabanuar më parë dhe me orientim të mirë.
* Komoditeti: Pallat i ri me ashensor dhe privatësi që ofron vetë struktura duplex.
A dëshiron që këtij përshkrimi t'i shtoj edhe ndonjë detaj tjetër, si psh. çmimin, sipërfaqen në m^2 apo orientimin (perëndim)?
Cel. : 068 800 3327
Ofrohet për qira një duplex elegant dhe i sapomobiluar, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara dhe të qeta të Tiranës, faza e parë e Kodrës së Diellit.
Apartamenti ndodhet në një pallat të ri të mirëadministruar, i pajisur me ashensor dhe sistem sigurie.
Ky duplex është i konceptuar për të ofruar hapësirë, dritë natyrale dhe komoditet maksimal, i ndarë në dy nivele:
Kati i Parë:
* Salla e Ndenjes: Një ambient i bollshëm dhe modern, i pajisur me një TV 65 polsh .
Salla ka dalje direkte në ballkon, i cili ofron ajrim dhe pamje.
* Kuzhina: Ambient i veçuar, plotësisht i kompletuar me pajisje elektroshtëpiake të cilësisë së lartë.
* Dhoma e Gjumit 1: E mobiluar me dy krevate teke, ideale për fëmijë ose miq.
* Tualeti i Ditës: Funksional dhe me akses të lehtë nga zona e ndenjes.
Kati i Dytë (Zona Private):
* Dhoma Master: Një suitë e vërtetë që garanton privatësi totale.
* Tualet i Brendshëm,I investuar me detaje moderne.
* Hapësirë Garderobe: Dollap mjaft i bollshëm për organizimin e veshjeve.
* Lokacioni: Te hyrja e Kodrës së Diellit akses i shpejtë me rrugën kryesore dhe zonat komerciale.
* Investimi: Mobilim i ri, i pabanuar më parë dhe me orientim të mirë.
* Komoditeti: Pallat i ri me ashensor dhe privatësi që ofron vetë struktura duplex.
A dëshiron që këtij përshkrimi t'i shtoj edhe ndonjë detaj tjetër, si psh. çmimin, sipërfaqen në m^2 apo orientimin (perëndim)?
Cel. : 068 800 3327
Location information