Shqiperi, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 2, 100 m² 600 € (Pjeter Budi)
- Shqiperi
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Qyteti Studenti | Vilat Gjermane | Sauk
- Location Rruga + Nr.
- Pjeter Budi
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 600 €
Ky apartament 2+1 ndodhet në katin e dytë në Tiranë, në zonën e Qytet Studenti dhe është i disponueshëm për qira me çmim 600€ në muaj.
• Sipërfaqe neto: 120 m² që kërkojnë hapësirë me të bollshme në qira apartament qendër të qytetit
• Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni!
1+1 në Tiranë, me sipërfaqe 120 m². I përshtatshëm për banim afatgjatë ose të përkohshëm, ndodhet në një zonë të aksesueshme të qytetit. Për më shumë informacion, kontaktoni.
The Sunset Luxury Real Estate
Nr: 0676382945
Galeria ETC kati i tret.
Ekspert: Albi Vishkulli
thesunset.al
thesunset.al
Cel. : 0676382945
• Sipërfaqe neto: 120 m² që kërkojnë hapësirë me të bollshme në qira apartament qendër të qytetit
• Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni!
1+1 në Tiranë, me sipërfaqe 120 m². I përshtatshëm për banim afatgjatë ose të përkohshëm, ndodhet në një zonë të aksesueshme të qytetit. Për më shumë informacion, kontaktoni.
The Sunset Luxury Real Estate
Nr: 0676382945
Galeria ETC kati i tret.
Ekspert: Albi Vishkulli
Albi Vishkulli
The Sunset Real Estate është agjenci imobiliare që ofron apartamente, vila dhe prona për shitje dhe investim në Tiranë dhe në gjithë Shqipërinë. Gjeni pronën ideale me ekspertët tanë.
thesunset.al
The Sunset Real Estate | Prona dhe Apartamente në Shitje në Tiranë, Shqipëri
The Sunset Real Estate është agjenci imobiliare që ofron apartamente, vila dhe prona për shitje dhe investim në Tiranë dhe në gjithë Shqipërinë. Gjeni pronën ideale me ekspertët tanë.
thesunset.al
Cel. : 0676382945
Location information