• Shqiperi, jepet me qera apartament 1+1 , 101 m² 500 € (Shkolla e Baletit - Tregu Elektrik, Shqipëri)

Shqiperi
Nr. Njesia - Zona me e afert?
1 Ali Demi | Tregu Elektrik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
101 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
500
Përshkrimi i Apartamentit 2+1 me Qira tek Kompleksi Grand:

• Tipologjia e Apartamentit: Apartament 2+1 (dy dhoma gjumi + sallon).
  • Vendndodhja: Apartamenti ndodhet në kompleksin Grand, një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës, pranë të gjitha faciliteteve kryesore.
  • Kati: Apartamenti ndodhet në katin e dytë të një vile private, e cila është e ndarë në hyrje të veçantë për këtë apartament.
  • Organizimi i Hapesirës: Apartamenti ka një planimetrinë funksionale, e organizuar si më poshtë:
    • Korridori Shpërndarës: Ofron akses në të gjitha pjesët e apartamentit.
    • Kuzhina dhe Salloni: E bashkuar në një hapësirë të hapur, duke ofruar një ambient të rehatshëm për jetesë dhe pritje.
    • Dy Dhoma Gjumi: Hapësira të bollshme dhe të ndritshme për një qëndrim të rehatshëm.
    • Një Tualet: Tualet i kompletuar dhe funksional.
  • Mobilimi: Apartamenti është totalisht i mobiluar me mobilje moderne dhe cilësore, të cilat krijojnë një atmosferë komode dhe praktike.
  • Zonë e Kërkuar: Apartamenti ndodhet në një zonë shumë të kërkuar të Tiranës, afër faciliteteve si dyqane, restorante, kafe, transport publik dhe institucione të tjera.
Për më shumë informacion dhe për të planifikuar një vizitë, ju lutem na kontaktoni!

Cel. : 0692070047

WhatsApp
Location information
address
1 Ali Demi | Tregu Elektrik, Shqiperi
Back