• Shkembi Kavajes, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 5, 80 m² 73.000 € (Shkembi Kavajes Durres)

Shkembi Kavajes
Location Rruga + Nr.
Shkembi Kavajes Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
73000
Apartament 1+1 per Shitje tek Shkembi Kavajes Durres

Ofrohet për shitje një apartament me planimetri funksionale dhe verandë me pamje të lirë, i pozicionuar në katin e pestë të një ndërtese 5-katëshe, në zonën e Shkëmbit të Kavajës – një nga destinacionet më të njohura turistike dhe njëkohësisht ndër më të zhvilluarat për banim në bregdetin e Durrësit.

Organizohet në:
Ambient ndenjeje me ambient gatimi
Dhomë gjumi
Tualet
Verandë me sipërfaqe rreth 20 m² dhe pamje të hapur

Karakteristikat:
Sipërfaqe bruto: 80 m²
Kati i 5-të banimi (kati fundit)

Ndodhet në një zonë të zhvilluar dhe të aksesueshme, me facilitete të shumta pranë (markete, bare, restorante, transport publik dhe akses të shpejtë në plazh)

Shkëmbi i Kavajës është një zonë që kombinon mundësinë për pushime relaksuese me investime të sigurta në pasuri të paluajtshme. Infrastruktura është e mirëorganizuar, distanca nga qyteti i Durrësit është e vogël dhe zona frekuentohet gjatë gjithë vitit, duke e bërë të përshtatshme si për përdorim personal ashtu edhe për përdorim komercial (qira sezonale apo afatgjatë).

Apartamenti është i përshtatshëm si për banim të përhershëm, ashtu edhe për investim afatgjatë.

Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.

WhatsApp
Location information
address
Shkembi Kavajes Durres, Shkembi Kavajes, Shqiperi
Back