• Shitet Truall 250m², 350euro €/m², Zona Vilave Gjermane / mbi fushat Q.Studenti, Rr.G.Pashko, mbi Fak.Ekonomik/Terminali,1.5 km / 15-min këmb Ura Elb

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Qyteti Studenti | Sauk
Tipi
truall
Siperfaqja m²
250 m²
Cmimi Euro
87500
SHITET: Truall, sipërfaqe trualli 250m[SUP]2[/SUP], në zonën Vilave Gjermane/tek fushat e Qytetit Studenti, pasi kalon Fakultetin Ekonomik/terminalin e Elbasanit,
në rrugën"Gramaz Pashku", 1.5 km (15-min këmbe) nga Ura Elbasanit/ Lana dhe 1.3 km(13min këmbe) nga Sheshi "Nënë Tereza"/ Korpusi Universitetit Politeknik Tiranës dhe 600m nga Fakulteti Ekonomik.

Zona Vilave Gjermane/rr."Gramoz Pashko": Zona, ku gjendet Trualli është e njohur si zona Studentit dhe "Vilave Gjermane", e cila është një ndër zonat më të mira banimi dhe shumë afër qendrës së Tiranës, e mbushur me shumë vila të reja dhe ndërtesa 3-4 katëshe e më shumë, një zonë e qetë, gjelbëruar, e sistemuar dhe e pastërt. Zona dhe mikro-zona ku gjendet trualli në shitje është me infrastrukture të rregullt dhe lehtësisht e aksesueshme, gjendet shumë afër me qendrën e Tiranës, 1.5-km larg nga Ura/Unaza e Rrugës Elbasanit (rrethe 15-min në kembë) dhe 1.3-km me bulevardin "Dëshmorët Kombit"/sheshi "Nënë Tereza" ose Korpusi Universitetit Politeknik të Tiranës.
Pozicioni/Pamja Truallit: Trualli/Prona në shitje gjendet në krahun e djathtë të rugës "G.Pashko"(rruga përshkon pjesën më të shtruar të drejtë/luginën) kur nisesh nga terminali/Fakulteti Ekonomik dhe pasi kalon fushat e qytetit Studenti( në të majtë) pas 200m, pranë market AMI, në mikro-zonën ndërmjet rrugës së "Vilave Gjermane" dhe rrugës "G.Pashko" gjendet trualli në fjalë. Rruga "G.Pashko" eshte me ndërtime në të dy anët e saj dhe është zonë urbane, e sistemuar me trotuare, gjelberim dhe ndriçim. Trualli/toka është e rrafshët (sheshtë) uniforme, në sipërfaqe, me pak pjerrsi të lehtë që ja jepë vetë pjesa/pllaja në ngritje/kodrina, toka/truall është solide, e pastert nga ujrat siperfaqesore dhe e përshtatëshme për ndërtime, si dhe në të mund kultivohen çdo lloje bimësie dhe pemtarie. Në këtë mikro-zonë/rrugicë ka vetëm shtëpi/vila, kryesisht të reja, duke qënë zonë urbane ndërtimi, mbi këtë truall mund të ndërtohet shtëpi/vile me mbi 3-kate mbi tokë plus papafingo/çati, si dhe 2-3 kate nëntokë pasi ta lejon edhe pjerrsia që ka terreni.
Madhësia, Forma Truallit. Sipërfaqa e truallit në shitje është 250m[SUP]2[/SUP] dhe është unike, nga tre anët është e rrethuar me mure-betoni deri në lartësi 50-70cm dhe mbi të ka kangjella dhe rrjetë teli, ndërsa në ballore/rrugica është e hapur(e mbyllur vetëm me rrjetë teli portative). Trualli është me kufij të përcaktuar qartë dhe formë të rregullt më shumë në drejtkëndore, me parametra të përafërt; në gjërësi/ballore rrethe 14m (krahu rrugicës) dhe gjatësi (thellësi) rrethë 16m. Sipërfaqa/relieve i pronës është pak i pjerrët, por sipërfaqa e rrafshët, i rregullt pa deformime dhe gropa, me relieve uniformë, ndërsa aksesi/futja në pronë realizohet nga ana perëndimore e veri-perëndimore, direkt nga rrugica e përbashket(pa krye) që shërben për 3-4 familje. Përmasat dhe pozicioni i tokës/truallit(250m[SUP]2[/SUP]) është mjaft i përshtatshëm për ndërtimin e një shtëpie/vile(njollë ndërtimi prej 120-130m[SUP]2[/SUP]) me 2-3kate nëntoke dhe 3-4 kate mbi tokë.
Cilësit e Pronës/Truallit e mikro-zona: -në një pozicionin gjeografik majft të mirë dhe në zonën më të preferuar të Tiranës, -në një zonë të bukur, shumë afër qendrës Tiranës, me mundësi aksesi dhe lidhje me arteriet kryesore të Tiranës, -me ambjent të zonëns e mikro-zonës në përgjithësi të gjelbëruar, të pastër, klimë të butë, -madhësia optimale prej 250m[SUP]2 [/SUP]dhe dokumentacioni i rregullt (truall) për ndërtim, që mundëson ndërtimin e një shtëpie/vile të re me 2-3 kate nëntokë dhe 3-5 kate mbi tokë, -me kufij të pronës të përcaktuar qartë, -me infrastrukturë të kompletuar, si rrugore, energjisë, ujit, …. etj, -me dokumentacion të rregull hipotekor.
Përdorimi mëparshëm e actual/Destinacionet e mundshme: Kjo pronë më përpara është shfrytëzuar për qëllime bujqësore kultura të ndryshme, ndërsa aktualisht është djerrë. Destinacioni i mundshëm, referuar mikro-zonës dhe ambjentit për rrethë truallit(shtëpi vila të reja), mbi 3-4 kate mbi tokë.
Dokumentacioni: Çertifikatë Pronësie si tokë Truall 250m[SUP]2[/SUP].
Preferencat: Preferohet të shitet vetëm në vlerë monetare, si një e tërë, si dhe nuk këmbehet me sipërfaqe ndërtimi.
Çmimi i Shitjes: E gjithë sipërfaqa e truallit prej 250m[SUP]2[/SUP] shitet me 350 €/m[SUP]2[/SUP], ose në (total 87'500 €)
Adresa Pronës: Në zonën Vilave Gjermane/tek fushat e Qytetit Studenti/rruga "Gramos Pashko", pasi kalon Fakultetin Ekonomik/terminalin e Elbasanit, 1.5 km (15-min këmbe) nga Ura Elbasanit/Lana dhe 1.3 km(13min këmbe) nga Sheshi "Nënë Tereza"/Korpusi Universitetit Politeknik Tiranës dhe 600m nga Fakulteti Ekonomik. adgss
Cel: 069 62 81 433 adgss
**********************************************************************
A&D General Services Studio (A&D.G.S.S-Imobiliare) Real Estate/adgss
Adresa: Blv. Bajram Curri, Ndërtesa 258, Kati 1, nr.7
St.Unazës pranë D.P.Policisë së Shtetit/përball Min.Jashtme
Tirane
Tel: +355(0) 42 340 855
Cel: +355 (0) 69 62 81 433
Email: adstudiosherbimesh@gmail.com
 


Contact WhatsApp
Back
Top