• SHITET TOKE NE TAPIZE, FUSHE KRUJE!!

Cmimi Euro
1
Shesim Tokë në Tapizë, Fushë Krujë!
• Sipërfaqe 8760 m²
• Pranë rrugës kryesore Tiranë- Fushë Krujë.
• Vendndodhje e përshtatshme për investim (kapanon) ose për çfarëdo qëllimi tjetër, pasi është zonë industriale.
• Me certifikatë pronësie
• Mundësi e mirë për investim dhe ndërtim pasi ka intesitet 1.7 deri në 3 kate.
• Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni!

Cel. : 0688045678
 


WhatsApp
Back
Top