• Shitet, Toke me Hipotek. Pran Tunelit te Llogaras

Cmimi Euro
330000
Shitet toke me siperfaqe 4 250 m2, ne nje zon mjaft eksluzive, fare pran Tunelit. Prona pozicionohet ne piken panoramike, buz rruges nacionale qe te con ne Parkun e Llogorait dhe vetem 2 min larg nga Tuneli. Kjo zone pritet te marre nje zhvillim teper te madh me funksionimin e hotelit duke sherbyer si nje mundesi e mire sherbimi.
•Siperfaqe 4 200 m2
•Kategoria Tok Are
•Me certefikat te rregullt pronesie
Per nje vizit ne pron na kontaktoni

Cel. : 0692731191
 


WhatsApp
Back
Top