• shitet Toke Are + Truall dhe Ndertese 3,500 m2, 250 m2 Truall, 45 m2 ; 2,736,000 Lekë Borizan, Kruje

Kruje
Cmimi Euro
27360
Prona është Tokë Arë me sipërfaqe 3,500 m[SUP]2[/SUP], Truall me sipërfaqe 250 m[SUP]2[/SUP] dhe Ndërtesë me sipërfaqe 45 m[SUP]2[/SUP]. Prona Truall & Ndërtesë ndodhet në anën perëndimore të fashatit Borizanë në lindje të kryqëzimit të Borizanës me Autostradën, i cili ndodhet rreth 5.7 km në veri të mbikalimit të Fushë-Krujës. Prona ndodhet rreth 150 m në lindje të rrugës së vjetër të Borizanës në lagjen Ballaj. Prona ndodhet në një zonë urbane në brëndësi të zonës rurale. Prona e ka orientimin veri-jug dhe ka komunikim me rrugën kryesore të lagjes.

Kodi i pronës : KR-ALLB-051

Na kontaktoni
Tel: +355674041271 / +355674041270;
Email:[B][I]asc@bkt.com.al[/I][/B]
Rrugepostare: Ofertat mund të dorëzohen në zarf të mbyllur, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të BKT-së, në adresën: Rruga e Vilave, Lundër 1, 1045, Tiranë.
Cmimi publikuar eshte cmim referues per te derguar oferten tuaj per te blere pronen. Cmimi Perfundimtar do te jete vendimarrje e bankes.
 


Contact WhatsApp
Back
Top