• Shitet Dron, DJI Avata Fly Smart Combo with FPV Goggles V2

Shkoder
Cmimi Euro
1100
DJI Avata Fly Smart Combo with FPV Goggles V2


Filmoni në mënyrë të sigurt video të qëndrueshme, ultra të gjerë 4K të stabilizuar brenda ose jashtë,përreth objekteve, me DJI Avata Fly Smart Combo. Me atë që disa e quajnë një dizajn “cinewhoop”, Avata vjen në një formë sa një pëllëmbë me të katër helika të mbrojtura me mbrojtëse të bashkangjitura. Kjo lejon filmimin nga afër në ambiente të mbyllura, pranë njerëzve dhe përmes hapjeve të vogla pa rrezikuar dëmtime ose lëndime të njerëzve dhe pronës. Nëse Avata bie në kontakt, ajo thjesht mund të kërcejë dhe të vazhdojë të fluturojë. Me Fly Smart Combo, pilotimi i DJI Avata është një përvojë gjithëpërfshirëse dhe intuitive me FPV Goggles V2 dhe Kontrolluesin e Lëvizjes së përfshirë. FPV Goggles V2 janë të pajisura me dy ekrane të integruara 2″, secili me një rezolucion prej 1440 x 810 për një furnizim të drejtpërdrejtë 810p nga këndvështrimi i Avata. Kontrolluesi i lëvizjes ofron një metodë unike dhe natyrale të fluturimit, ku në vend të një telekomandë tipike e stilit të tastierës së lojës, ju shtypni një këmbëzë për të fluturuar përpara dhe rrotulloni kyçin tuaj për tu kthyer .

Garancia e bashkengjitur : 48 muaj (4 vite)

Paketimi: I plote, me bateri extra, me helika extra

Jetegjatesia: Vetem 1 ore fluturim , 100% battery health

Cmimi: 110.000L , i panegociueshem
Cel. : 0693474845
 


WhatsApp
Back
Top