• SHITET biznesi me rroba per meshkuj, X Butik Tirana, qe ndodhet ne Kati 1, 50 m² (rruga Muhamet Gjollesha, tek 21 Dhjetori)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel.

SHITET BIZNESI JO DYQANI

Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram

Butiku perfshin veshje cilesore per meshkuj si: xhinse, xhupa, xhiboksa,bluza,kemisha,çanta,tuta plazhi, portofola,rripa etj
Per cdo informacion mund te vini fizikisht ne butik ose na kontaktoni ne nr: 0698143665
 


WhatsApp
Back
Top