• SHITET BIZNES (AGJENSI UDHETIMI) i pershtatshem dhe per ''KEMBIM VALUTOR''

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
4 Spitali | Allias | Tufine
Shitet Biznes Agjensi Udhetimi

Biznesi operon ne treg prej 4 vitesh dhe ka klientele te rregullt.
Eshte i mobiluar sipas te gjitha kushteve bashkekohore.
Ambjenti eshte i pershtatur gjithashtu dhe per zhvillimin e biznesit ''Exchange'' , i organizuar sipas kushteve te kerkuara per zhvillimin e ketij biznesi.
Ndodhet ne rruge kryesore , ne nje zone me klientele te konsiderueshme.

Biznesi disponon rrjetet sociale Facebook & Instagram te cilat jane aktive.

KONTAKT : +355676071981
 


WhatsApp
Back
Top