shitet apartament duplex 3+1+Aneks+Ballkon , 204 m² (Rezidenca Kodra e Diellit 2)
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Location Rruga + Nr.
- Rezidenca Kodra e Diellit 2
- Tipi
- apartament duplex
- Siperfaqja m²
- 204 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Cmimi Euro
- 1700 €
Apartament Triplex për shitje – Kodra e Diellit 2
Një pronë unike për ata që kërkojnë hapësirë, privatësi dhe një standard jetese mbi mesataren.
• Sipërfaqe totale: 204 m²
• Organizim në 3 kate (1, 2, 3)
• Të gjitha ambientet me pamje të lirë
• Hyrje e dedikuar për më shumë privatësi
• Mundësi parkimi në katin -1
OBJEKTI ESHTE NE FAZEN PERFUNDIMTARE TE PUNIMEVE TE BRENDSHME- DYER & VTRATA | SHTRIM
Planimetri e mirëorganizuar që ndan në mënyrë ideale zonën e ditës nga ajo e natës, duke krijuar një eksperiencë jetese funksionale dhe komode.
Organizimi:
Ambientet e ndenjës dhe gatimit, dhomat e gjumit dhe hapësirat ndihmëse të shpërndara në mënyrë efikase në tre nivele, si dhe ballkon që ofron hapësirë shtesë relaksi.
Një zgjedhje ideale për familje që vlerësojnë hapësirën, dritën natyrale dhe privatësinë.
Për më shumë informacion ose opsione të tjera, kontaktoni.
Cel. : 00355674881216
Një pronë unike për ata që kërkojnë hapësirë, privatësi dhe një standard jetese mbi mesataren.
• Sipërfaqe totale: 204 m²
• Organizim në 3 kate (1, 2, 3)
• Të gjitha ambientet me pamje të lirë
• Hyrje e dedikuar për më shumë privatësi
• Mundësi parkimi në katin -1
OBJEKTI ESHTE NE FAZEN PERFUNDIMTARE TE PUNIMEVE TE BRENDSHME- DYER & VTRATA | SHTRIM
Planimetri e mirëorganizuar që ndan në mënyrë ideale zonën e ditës nga ajo e natës, duke krijuar një eksperiencë jetese funksionale dhe komode.
Organizimi:
Ambientet e ndenjës dhe gatimit, dhomat e gjumit dhe hapësirat ndihmëse të shpërndara në mënyrë efikase në tre nivele, si dhe ballkon që ofron hapësirë shtesë relaksi.
Një zgjedhje ideale për familje që vlerësojnë hapësirën, dritën natyrale dhe privatësinë.
Cel. : 00355674881216
Location information