N/B

• SHITET: 1+1📍Paskuqan (Aluna Complex) - 88,000€ - Sp.73m² - Kt.6 || 10 minuta larg Qendres se Tiranes🏃🏻‍♂️ - 🔥PAGESE ME KESTE🔥

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Location Rruga + Nr.
Aluna Complex
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
88000
Shitet Apartament 1+1📍Paskuqan (Aluna Complex) - 88,000€ - Sp.73m² - Kt.6 || 10 minuta larg Qendres se Tiranes🏃🏻‍♂️ - 🔥PAGESE ME KESTE🔥

Q6010 - Th.Gj

Te dhenat e ndarjes:
- 1 dhome gjumi
- 1 sallon +kuzhine
- 1 tualet
- 1 korridor
- 1 Ballkon

✅SIP TOTALE: 73,1m²
✅SIP Neto: 61,4m²
✅KATI: 6
✅KATET E PALLATIT: 9
✅Pallat i ri
✅Orientimi: Veri - Lindje
✅Viti I ndertimit: 2027
✅ASHENSOR: PO
✅HIPOTEKE: JO

🔥 INVESTO SOT NË NJË NGA PROJEKTET MË PREMTUESE TË TIRANËS
MUNDESI PAGESE ME KESTE🔥

📍 Kompleksi Aluna – Paskuqan, vetëm pak metra nga fundi i Bulevardit të Ri, në një zonë që po transformohet me ritme të shpejta në një nga destinacionet më të kërkuara për banim dhe investim në kryeqytet.

✨ Karakteristikat Kryesore

- Aktualisht në ndërtim, me standarde moderne dhe cilësi të lartë realizimi
- Arkitekturë unike dhe inovative, ku natyra integrohet në mënyrë harmonike me ambientet e banimit
- Fasada moderne me vetrata panoramike që garantojnë ndriçim natyral maksimal gjatë gjithë ditës
- Planimetri funksionale dhe hapësira të menduara për një jetesë komode dhe bashkëkohore
- Termoizolim i avancuar për efikasitet energjetik dhe reduktim të kostove mujore
- Izolim akustik cilësor për më shumë qetësi, privatësi dhe komfort familjar
- Hapësira të gjelbra dhe ambiente rekreative të projektuara për një stil jetese të shëndetshëm

🚗 Vendndodhje Strategjike

- Vetëm pak minuta nga Bulevardi i Ri
- Akses i shpejtë me Unazën e Madhe dhe akset kryesore të qytetit
- Pranë zonave me zhvillimin më të madh urban në Tiranë
- Rreth 10 minuta nga qendra e qytetit, duke kombinuar qetësinë e periferisë me komoditetin urban.

💎 Pse Aluna?

- Një projekt rezidencial i konceptuar për të ofruar më shumë se një apartament – një komunitet modern, me standarde europiane ndërtimi, ajër më të pastër, pamje të hapura dhe potencial të lartë rritjeje në vlerë për vitet në vazhdim.

🏡 Zgjedhja ideale si për banim familjar ashtu edhe për investim afatgjatë në një nga zonat me perspektivën më të madhe të zhvillimit në Tiranë. 🚀

Cmimi: 88,000€

Cel. : +355697866878

Contact WhatsApp
Location information
address
Aluna Complex, Tirane, Shqiperi
Back