• SHITEN, OPSIONE APARTAMENTESH, REZIDENCA "RINGSIDE", PASKUQAN

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Për shitje, Opsione Apartamentesh
Vendndodhja: Rezidenca "RingSide", Paskuqan, Tiranë

Tipologjitë:
  • Apartament 1+1
  • Apartament 2+1
  • Apartament 3+1
Specifika:
-Mundësi blerje me katër këste
-Çmimi- Duke filluar me 1000 EUR/m2.

Për një konsulencë të plotë për pronën në menaxhim, si dhe një vizitë nga afër na kontaktoni!

Cel. : +355 68 50 50 515
 


WhatsApp
Back
Top