• SHITEN, OPSIONE APARTAMENTESH 1+1/2+1/3+1, REZIDENCA "HALLAÇI", PASKUQAN, TIRANË

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Në shitje, Opsione Apartamentesh
Vendndodhja: Rezidenca "Hallaci", Paskuqan, Tiranë

Specifika të pronës:
-Apartament 1+1, Kati 6 banim, me sipërfaqe 68,99-1050 euro m/2

-Apartament 2+1, Kati 6 banim, me sipërfaqe 91,40-1000 euro m/2.
-Apartament 3+1, Kati 3, me sipërfaqe 129,38-960 uro m/2

Avantazhe:
-Rezidencë bashkëkohore.
-Kubaturë klasike e rregullt.
-Fasadë e ventiluar.
- Cilësi & siguri maksimale.
- Investim afatgjatë.
- Zonë e qetë familjare.

TT 896

Për një konsulencë të plotë për pronën në menaxhim, si dhe një vizitë nga afër na kontaktoni!
Cel. : +355685050515
 


WhatsApp
Back
Top