• Shiten goma rezerve, krik, xhiro, ganxha, kuti ndihme te shpejte, cmime te leverdishme

Cmimi Euro
60
Shiten goma rezerve per W Golf 5 dhe 6, Ford, Fiat, cmimi 6000 leke te reja.
Shiten krik makine, xhiro makine, ganxha terheqese, origjinale. Cmimi 1000 - 3000 leke te reja.
Shiten kuti te ndihmes se shpejte, 2000 leke te reja secila.
Adresa : Tirane, lagja Selite e Vogel. Cel. 0693596340.

Cel. : 0693596340
 


WhatsApp
Back
Top