• Shes Organo Modeli m10 10.000 Leke

Tirane
Organo mesimore funksionale
Me ritme te ndryshme,zera te ndryshme,me mundesi krijime ritmesh dhe demo.
Ka porte hyrese dhe dalese per tu lidhur me midi te ndryshme
Ka 3 tasta qe nuk i punojne por qe mund te rregullohen
Arsyeja e shitjes,mosperdorimi
Cmimi pak i diskutueshem
 
Back
Top