Shengjin, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 4, 118 m² 182.235 € (Rera e Hedhur Shengjin)
- Shengjin
- Location Rruga + Nr.
- Rera e Hedhur Shengjin
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 118 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 182235 €
Apartament 2+1 per Shitje tek Rera e Hedhur Shengjin
Apartamenti ndodhet në katin e 4-t të një pallati në ndërtim në zonën e Rërës së Hedhur.
Organizohet në:
-Ambientin e ditës së bashku me ambientin e gatimit
-2 dhoma gjumi
-Tualet
-Ballkon
Sipërfaqja e apartamentit është: 117.57m²
Apartamenti ofron një pamje mahnitëse nga deti, me fushëpamje panoramike nga Shëngjini dhe Kepi i Rodonit.
Apartamenti disponon edhe një post parkimi, ne vlerë 25,000 euro.
Përfshirë një bregdet të mrekullueshëm me plazhe të pastra dhe ujë të kristaltë, Rera e Hedhur është ideal për ata që duan të shijojnë natyrën. Zona është e njohur për mundësitë e saj të shumta për aktivitete bregdetare dhe jetesë të relaksuar, por gjithashtu ka një ofertë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë qendra tregtare, shkolla, spitale, restorante dhe kafenetë më të njohura të qytetit.
Një tjetër avantazh i zonës është pozita e shkëlqyer – afër plazhit, por gjithashtu me qasje të shpejtë në qendrat e tjera të qytetit, duke e bërë këtë vend të përsosur për ata që duan të kenë gjithçka afër, pa humbur qetësinë e jetesës bregdetare.
Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni për një takim!
Apartamenti ndodhet në katin e 4-t të një pallati në ndërtim në zonën e Rërës së Hedhur.
Organizohet në:
-Ambientin e ditës së bashku me ambientin e gatimit
-2 dhoma gjumi
-Tualet
-Ballkon
Sipërfaqja e apartamentit është: 117.57m²
Apartamenti ofron një pamje mahnitëse nga deti, me fushëpamje panoramike nga Shëngjini dhe Kepi i Rodonit.
Apartamenti disponon edhe një post parkimi, ne vlerë 25,000 euro.
Përfshirë një bregdet të mrekullueshëm me plazhe të pastra dhe ujë të kristaltë, Rera e Hedhur është ideal për ata që duan të shijojnë natyrën. Zona është e njohur për mundësitë e saj të shumta për aktivitete bregdetare dhe jetesë të relaksuar, por gjithashtu ka një ofertë të gjerë shërbimesh, duke përfshirë qendra tregtare, shkolla, spitale, restorante dhe kafenetë më të njohura të qytetit.
Një tjetër avantazh i zonës është pozita e shkëlqyer – afër plazhit, por gjithashtu me qasje të shpejtë në qendrat e tjera të qytetit, duke e bërë këtë vend të përsosur për ata që duan të kenë gjithçka afër, pa humbur qetësinë e jetesës bregdetare.
Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni për një takim!
Location information