19.06.2026, 12:42 ZanaRealtyPartner Shengjin, shitet apartament 1+1 Kati 0, 60 m² 85.000 € (Royal Palace) Shengjin Location Rruga + Nr. Royal Palace Tipi apartament Siperfaqja m² 60 m² Nr dhoma 1+1 Kati Kati 0 Cmimi Euro 85000 € Shitet Apartament 1+1 në Shëngjin – Royal Palace Mundësi ideale për banim, pushime ose investim në një nga zonat më të preferuara bregdetare të Shqipërisë! Sipërfaqe: 60 m² Kati 0 Rezidenca Royal Palace, Shëngjin Vetëm 3 minuta larg detit Apartamenti ofron një organizim praktik dhe komod, i përshtatshëm për jetesë gjatë gjithë vitit ose për shfrytëzim sezonal. Me certifikatë pronësie (Hipotekë) Një mundësi shumë e mirë investimi, falë pozicionit të favorshëm dhe kërkesës së lartë për qira ditore gjatë sezonit turistik. Ideal për banim Shtëpi pushimi pranë detit Investim për Airbnb ose Booking Zonë e qetë dhe e zhvilluar Çmimi: 85,000 € Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni! (08) Cel. : 0688044410 WhatsApp Location information Open in maps address Royal Palace, Shengjin, Shqiperi
Shitet Apartament 1+1 në Shëngjin – Royal Palace Mundësi ideale për banim, pushime ose investim në një nga zonat më të preferuara bregdetare të Shqipërisë! Sipërfaqe: 60 m² Kati 0 Rezidenca Royal Palace, Shëngjin Vetëm 3 minuta larg detit Apartamenti ofron një organizim praktik dhe komod, i përshtatshëm për jetesë gjatë gjithë vitit ose për shfrytëzim sezonal. Me certifikatë pronësie (Hipotekë) Një mundësi shumë e mirë investimi, falë pozicionit të favorshëm dhe kërkesës së lartë për qira ditore gjatë sezonit turistik. Ideal për banim Shtëpi pushimi pranë detit Investim për Airbnb ose Booking Zonë e qetë dhe e zhvilluar Çmimi: 85,000 € Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni! (08) Cel. : 0688044410