• Servis , riparime aksesorësh dhe aparatura dentare

Tirane
* Riparim të çdo aksesori dhe aparature dentare
* Pjesë këmbimi të të gjitha cilësive
* Transport në gjithë Shqipërine
* Konsulencë teknike
* Shitje të aparaturave dentare
* Garanci për riparimet

Jemi në Athinë, Greqi dhe përvoja në këtë fushe është 40-vjet
Tel : 00306909608087 (viber & whatsup)
e-mail : dirama.99@gmail.com


Cel. : 00306909608087
 


Contact WhatsApp
Back
Top