• Servis Kompjuteri

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Cmimi Euro
29
Servis kompjuteri / laptopi :

Formatim i cdo lloj kompjuteri ne cfardo sistem operimi qe deshironi (me license te perfshire) dhe cdo program qe deshironi (me license), si Office, Adobe, AutoCAD, 3dsMax, SketchUP, Revit, etj.
Gjithashtu i perfshire edhe optimizimi qe kompjuteri te operoje ne kapacitet maksimal (si diten qe e keni blere), dhe nese deshironi edhe shtim RAM-i dhe SSD.

Gjithashtu edhe servise te ndryshme (rregullime, zvendesime, upgrade pjesesh,etj) me cmimet me te arsyeshme, na kontaktoni per informacione me te detajuara.

Windows 7, 8, 10, 11
Mac OS
Linux - Ubuntu, MX Linux, Manjaro, Mint, Zorin OS, Deepin, Arch, Fedora, etj
Chrome OS

Marrim dhe dorezojme falas brenda Tiranes.

29 EURO per Kompjuter, 59 EURO per 3 Kompjutera.

Cel. : +355693940890
 


WhatsApp
Back
Top