Sarande, shitet apartament , 130 m² 165.000 € (Gjashtë)
- Sarande
- Location Rruga + Nr.
- Gjashtë
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 130 m²
- Cmimi Euro
- 165000 €
Duplex ne shitje me oborr privat
Dublex për Shitje me Oborr Privat Cilësi e Lartë Ndërtimi në Godinë të Mirëadministruar
Në një nga zonat më të kërkuara, ofrohet për shitje një dublex i pamobiluar, pozicionuar në katin e parë, me oborr privat dhe ndërtuar sipas standardeve më të larta në treg.
Prona është pjesë e një godine moderne, e ndërtuar me cilësi të lartë dhe e administruar në mënyrë të rregullt, duke ofruar siguri, qetësi dhe mirëmbajtje të vazhdueshme të ambienteve të përbashkëta.
Karakteristikat Kryesore:
Tipologji: Dublex (2 nivele)
Kati parë i cili perbehet nga sallon, guzhine dhe tualet
Kati i dyte i cili perbehet nga 2 dhoma gjumi dhe tualet
Statusi: I pamobiluar jep mundësi arredimi sipas shijeve personale
Ne cmim perfshihen pllaka, dyer, dritare dhe hidrosanitaret e tualetit.
Oborr privat ideal për çlodhje, aktivitete familjare ose hapësirë lojërash për fëmijë
Cilësi ndërtimi premium fasadë e ventiluar, izolim termik dhe akustik, dritare dopio xham, instalime të reja elektrike dhe hidraulike
Hyrje e siguruar dhe mirëmbajtje profesionale e godinës
Perberja e planimetrise:
kati i pare me siperfaqe 39.04 m2
kati i dyte me siperfaqe 48 m2
verande me siperfaqe 29.75 m2
siperfaqe e perbashket 12.82 m2
Kjo pronë është zgjedhja perfekte për familje që kërkojnë rehati, privatësi dhe një investim të sigurt në një pronë me potencial të lartë vlerësimi në treg.
Cel. : 068 800 3327
Dublex për Shitje me Oborr Privat Cilësi e Lartë Ndërtimi në Godinë të Mirëadministruar
Në një nga zonat më të kërkuara, ofrohet për shitje një dublex i pamobiluar, pozicionuar në katin e parë, me oborr privat dhe ndërtuar sipas standardeve më të larta në treg.
Prona është pjesë e një godine moderne, e ndërtuar me cilësi të lartë dhe e administruar në mënyrë të rregullt, duke ofruar siguri, qetësi dhe mirëmbajtje të vazhdueshme të ambienteve të përbashkëta.
Tipologji: Dublex (2 nivele)
Kati parë i cili perbehet nga sallon, guzhine dhe tualet
Kati i dyte i cili perbehet nga 2 dhoma gjumi dhe tualet
Statusi: I pamobiluar jep mundësi arredimi sipas shijeve personale
Ne cmim perfshihen pllaka, dyer, dritare dhe hidrosanitaret e tualetit.
Oborr privat ideal për çlodhje, aktivitete familjare ose hapësirë lojërash për fëmijë
Cilësi ndërtimi premium fasadë e ventiluar, izolim termik dhe akustik, dritare dopio xham, instalime të reja elektrike dhe hidraulike
Hyrje e siguruar dhe mirëmbajtje profesionale e godinës
kati i pare me siperfaqe 39.04 m2
kati i dyte me siperfaqe 48 m2
verande me siperfaqe 29.75 m2
siperfaqe e perbashket 12.82 m2
Kjo pronë është zgjedhja perfekte për familje që kërkojnë rehati, privatësi dhe një investim të sigurt në një pronë me potencial të lartë vlerësimi në treg.
Cel. : 068 800 3327
Location information